UŽAS U SMEDEREVU: Silovao pastorku (14) ometenu u razvoju, pa joj pretio da će je ubiti ako nekome kaže

Zapretio da će ubiti i nju i njenu majku, ako nekome kaže šta se dogodilo

Više javno tužilaštvo u Smederevu je predložilo jednomesečni pritvor za Novicu B. (56) iz Smedereva, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao četrnaestogodišnju ćerku svoje nevenčane supruge, devojčicu koja je ometena u razvoju!

Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, zločin se dogodio u njegovoj kući, a u tužilaštvu potvrđuju da postoje osnovi sumnje da je Novica napastvovao maloletnicu. Prilikom saslušanja, saznajemo, osumnjičeni je negirao izvršenje krivičnog dela.

Zločin se dogodio pre mesec dana, ali je prijavljen policiji tek 12. maja, pošto je devojčica ćutala iz straha i zbog pretnji kojima je napasnik želeo da sakrije svoje nedelo. Uz, to, reč je o detetu sa smetnjama u razvoju, pa je sve to bilo prepreka da progovori. Ipak, majci je ispričala šta je preživela, a potom su odmah sve prijavile policiji.

– Sve se odigralo u njegovoj kući, u vreme kada je ostao sam sa devojčicom, koja je, povremeno dolazila kod majke. On je iskoristio momenat kada je majka izašla, a nakon napastvovanja zapretio joj je da ne sme nikome da kaže šta se dogodilo, rekavši joj da će, ukoliko neko sazna za to, ubiti nju i njenu majku. Ona je neko vreme iz straha ćutala, ali se naposletku odvažila da progovori – navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Devojčica je detaljno ispričala šta joj se dogodilo. Upućena je na ginekološki pregled kojim je ustanovljeno da nije nevina, ali i da nema povreda genitalnih organa. Lekar, navodno, nije mogao ni precizno da se izjasni kada je nastala defloracija.

Majka devojčice i uhapšeni napasnik tek su nekoliko meseci u vezi i za to vreme živeli su vanbračnoj zajednici. Devojčica živi sa babom, a povremeno je dolazila kod njih u posetu.

Novica B. kako saznajemo nije od ranije poznat policiji.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker