NASTAVLJA SE POTRAGA ZA DEČAKOM: Šesnaestogodišnji Milutin upao u reku Pek i udavio se?

U selu Loskovo kod Majdanpeka, juče u ranim jutarnjim časovima nestao je Milutin Durlić iz svog doma, koji je 1. marta napunio 16 godina, a sumnja se da se utopio.

Otac Bogomir na mestu gde su bili tragovi dečaka Milutina Durlića

Njegov otac Bogomir u snegu je pronašao tragove koji su se završavali u reci Pek, zbog čega se pretpostavlja da je dečak, koji boluje od epilepsije, upao u vodu.

Žikica Durlić, majka dečaka kaže da je Milutin ustao u toku noći i izašao iz sobe a ona je pomislila da će otići kod dede. Međutim, kada se probudila, shvatila je da se Milutin nije vratio u kuću.

Po njenim rečima, Milutin je od druge godine bolovao od teškog oblika epilepsije, zbog čega se lečio u beogradskom Institutu za majku i dete. Nije mogao razgovetno da priča, a često je umeo da ode od kuće i da ga roditelji pronađu u selu.

Otac Bogomir, krenuo je odmah da tražim sina u selu. Međutim, meštani su mu kazali da ga niko nije video.

Uplašen, otac se vratio kući, a onda je u snegu video sinovljeve tragove koji su vodili ka reci Pek, koja je nabujala i preti da se izlije.

Milutin Durlić, nestali dečak

Otac je krenuo da traži sina ali je struja bila toliko jaka da je voda pretila da će da odnese i njega, zbog čega je odlučio da pomoć potraži u selu. Meštani su se odmah organizovali i krenuli u potragu nizvodno od mesta gde su poslednji put viđeni njegovi tragovi. U međuvremenu stigla je i policija, ali od Milutina još nema ni traga ni glasa.

Pretpostavlja se da se Milutin okliznuo i pao u nabujalu reku Pek, ali ne isključuje se i mogućnost da je na obali Peka imao epileptični napad.

 

Bogomir i i Žikica imaju još jednog sina starog 13 godina i nadaju se da je Milutin ipak negde otišao i da ga nije odnela voda.
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Close