SVEČANO ZA CRNO-BELE U POŽAREVCU: Savo Milošević i čelnici Fudbaslkog kluba Partizan posetili gradonačelnika

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović priredio je svečani prijam za igrače i upravu Partizana, na čelu sa šefom stručnog štaba Savom Miloševićem.

Savo Milošević u Požarevcu/Foto: FK Partizan

Prijemu su prisustvovali i čelnici i članovi navijačkog kluba „Partizan 012“, osnovanog 13. maja prošle godine.

Obraćajući se domaćinima i navijačima, među kojima su najmlađi bili najbrojniji, Milošević je podsetio na prošlogodišnju utakmicu sa AZ Alkmarom, odigranom u Beogradu, u prvom kolu Lige Evrope. Partizan je tada bio pod kaznom, koja se sastojala od zabrane igranja pred publikom, zbog čega su čelnici kluba na tribine organizovano doveli decu do 14 godina.

– Utakmicu sa AZ Alkmarom igrali smo pred čak 22.000 klinaca, što bi mogla da izvedu svega još dva-tri kluba na svetu – istakao je trener Partizana, napomenuvši da crno-beli u poslednjih nekoliko godina prolaze kroz iskušenje, ali da polako, kako je rekao, „dižu glavu“.

Savo Milošević u Požarevcu/Foto: FK Partizan

– Sve što smo postigli u prethodnih godinu dana, to nam je baza za ono što ćemo ubuduće raditi. Uspeli smo da postignemo finansijsku stabilnost, što će nam omogućiti kontinuitet u radu, u kojem ćemo dati i preko 100 odsto svojih mogućnosti – poručio je Milošević.

Na kraju svečanog prijema, fudbaleri Partizana, Aleksandar Lutovac i Nemanja Miletić, uručili su članske karte kluba svojim novim, najmlađim navijačima iz Požarevca.

(Tpknews.com/Novosti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker