UPRAVLJAO SA 4,59 PROMILA ALKOHOLA: Saobraćajna policija u Malom Crniću ulovila pijanog vozača, kapitalca rekordera!

Saobraćajna policija iz Malog Crnića, u ponedeljak, oko 10 sati prepodne na putu Požarevac-Petrovac na Mlavi, kod sela Batuša, zaustavila je putničko vozilo marke “Honda” kojom je upravljao S.I. (35) iz Manastirice, opština Petrovac na Mlavi.

Alkotestiranje vozača

Policajci su nakon rutinske kontrole dokumenata, vozača podvrgla alkotestu. Na zeprapšćenje policajaca aparat je pokazao neverovatnih 4,59 promila alkohola!

Oni su ne verujući viđenim rezultatom, pomislili da se aparat pokvario, ponovili alkotest. I rezultat ponovljenog testiranja bio je isti, 4,59 promila alkohola. Alkoholisanog vozača odmah su sproveli u policijsku stanicu u Malom Crniću gde je samo rekao da je cele noći pio I da, pre nego što je kenuo iz Manastirice, popio još dve poveće čaše pelinkovca. On je od mesta polaska, pa do mesta gde je zaustavljen, prešao bez problema dvadesetak kilometra sa pomenutom količinom alkohola. Pema rečima našeg izvora uopšte nije delovao pijano, jer se nije teturao dok je hodao, niti je zaplitao jezikom I na pitanja odgovarao je razgovetno. – Izgledao je kao kada ja popijem jedno, dva piva, nikako drugačije -, sa čuđenjem priča naš izvor.

Ovom vozaču policija je odmah odredila zadržavanje do otrežnjenja, nakon čeka je u ponedeljak, kasno uveče, odmah procesuiran u požarevački Prekršajni sud, gde mu je dežurni prekršajni sudije po hitnom postupku odredio 30 dana zatvora, zabranu upravljanja 9 meseci, 15 kaznenih poena, ali i po najnovijoj izmeni Zakona o saobraćaju i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker