HOROR U KUČEVU: Sanji je krv šikljala dok ju je ubadao u oko po vratu i grudima, narod u pošti vrištao! (FOTO)

Ljubiša Pavlović (54) iz Negotina, danas je u pošti u Kučevu Sanji Žuržić (38) zadao više uboda nožem u predelu vrata, lica i grudnog koša. Moguće ubistvo sprečio je pripadnik policije koji se tu našao.

Čistačica čisti krv sa mesta zločina

Sanja je zbog zadobijenih povreda odmah prebačena u požarevačku bolnicu i nije životno ugrožena.

“Nakon ušivanja i saniranja rana, poslata je na Očnu kliniku u Beogradu zbog povrede oka”, kaže direktor bolnice Danko Nikolić. Kako saznajemo, Sanji lekari nisu uspeli da spase oko.

Brzom intervencijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kučevu napadač je onesposobljen i uhapšen.

Sanji Žuržić i Ljubiša Pavlović/Foto: Privatna arhiva

Inače, današnjem hororu u Kučevu prethodio je niz događaja. Kako nezvanično saznajemo, još jedan incident se dogodio sinoć u kafani kod “Mirka i Dace” gde je Ljubiša otkinuo konobarici Goci minđušu, kada je povukao za uvo. Što se tiče njegove bivše partnerke Sanje, juče je u policiji podneta prijava za uznemiravanje protiv njega i imao je zabranu prilaska.

Kako su nam ispričali očevici, Ljubiša je u ranim jutarnjim časovima, otišao u kafić u kome je Sanja radila kao čistačica i šutirao je vrata.

Očevici kažu da je počinilac zločina pre toga sedeo u obližnjem kafiću i pio pivo i da je zatim ustao i otišao u poštu gde je više puta nožem izbo ženu sa kojom je, kako se priča, ranije bio u vezi.

“Caffe Zero” u kome je Ljubiša sede i čekao da se Sanja pojavi

Zatim je celo jutro sedeo u kafiću “Caffe Zero” i vrebao je kada će Sanja da izađe. Nakon što je izašla, on je pošao za njom i u pošti joj je zadao udarce nožem u predelu vrata, lica i grudnog koša. Moguće ubistvo sprečio je pripadnik policije koji se u momentu napada nalazio u pošti. Kako nezvanično saznajemo, Sanja je prekinula ljubavnu vezu sa Ljubišom zbog drugog partnera, što on nije mogao da podnese, pa je uhodio i tako se odlučio na ovaj svirepi zločin.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužiocu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker