NOVA PREVARA GRADIŠTANSKIH NAPREDNJAKA: Samo još ovaj put glasajte za mene!

Najčešća rečenica koja se čula na lokalnim izborima pre samo četri godine, kada je veliki broj ljudi postao kapilarni glas ove SNS mašinerije koja samo o izborima razmišlja, a od projekata na lokalu ništa i to veliko ništa.

Milić pozira kao domaćin i kapetan broda

Velika priča koja se u opštini Veliko Gradište vrti već decenijama je zdrava pijaća voda u svakom domaćinstvu.

Za vreme njihove vladavine dobili smo cevi, ali ne za vodu nego cevi za gas koji nam baš i nije bio prioritetan. Gas je državni projekat koji niti je ko tražio niti je pitan. Samo su došli buldožeri i počeli da riju po selima. Kako kad, niotkuda, pojavljivali se malo opštinari da se slikaju, ali džaba, nije njihov projekat.

Bahati bušači sokaka razbijali su tek postavljene asfalte koje su posle pola godine zamazali, što je daleko od krpljenja asfalta. Pokidali su telefonske linije zbog čega pojedina domaćinstva u opštini danima ostala bez telefona, interneta i kablovske.

Ne postoji ni sudija izvodljivosti ni projekat izgradnje vodovoda, vodu su dobila pojedina sela još u prošloj deceniji, od tada ništa. Diskutabilan je i kvalitet vode koja se njima distribuira i dobro naplaćuje.

Ne možemo nikako da zaboravimo kada su naprednjaci došli na vlast, s obzirom da se mahom radi o istim ljudima koji su preleteli iz partije u partiju u poslednjih 20 godina, nisu uspeli da kreiraju ni jedno radno mesto kada je u pitanju privreda u opštini Veliko Gradište.

I naravno to ništa. Pokazalo se da je potrebno pre nego što vam neko nešto obeća, dobro pogledajte ko vam obećava.

NOVA PREVARA GRADIŠTANSKIH NAPREDNJAKA

S obzirom da je Glavni odbor Srpske napredne stranke na osnovu analize urađene ankete, SNS i SPS zajedno u Velikom Gradištu, na predstojećim izborima neće imati ni 20 posto na čelu sa poverenikom Vladimirom Štrbcem, doneta je Odluka da nosioc liste ponovo bude Dragan Milić, u nadi da će uspeti da preokrene trenutnu negativnu političku atmosveru u korist naprednjaka u ovoj opštini.

Ukoliko uspeju da, po ko zna koji put, prevare glasače, na jesen, nakon sticanja prava na penziju, Milić će podneti ostavku na mestu predsednika, a umesto njega, kormilo opštine preuzeće, niko drugi, do baš sadašnji poverenik, a na prevaru budući predsednik, Vladimir Štrbac.

Za koga ćeš da glasaš na sledećim izborima, da li za njih da im učiniš ili ćeš dobro da razmisliš? Za razmišljanje imaš manje od mesec dana.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. U ulici Vojvode Putnika nema vodovoda…sve zavisi od komsije iz sledece ulice dali ce ti dati…ja nisam imao tu srecu…ostala je Galerija “ZEJA 47” bez vode…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker