PORODIČNI KRVAVI PIR U BEČU: Salakovčanin zaklao oca, pa otišao da prošeta kuče (FOTO)

Stravičan zločin odigrao se u petak oko 17:00 u Beču kada je Igor Stević (29) kuhinjskim nožem usmrtio oca Karlo Stević (51), pa nakon krvavog pira izašao iz stana da prošeta kuče.

Foto: Privatna arhiva

Inače, kako “TPKNEWS” saznaje, porodica Stević imaju Austrijsko državljanstvo, a rodom su iz Salakovca kod Malog Crnića. Već dugo godina žive i rade u Beču a, u svoje rodno selo dolaze samo za vreme odmora.

Kako saznajemo od rođaka porodice Stević, do ovog krvavog pira je navodno došlo nakon svađe koja je izbila između Karla i njegovog sina Igora. Igor je bio narkoman, pa je njegov otac koji se pre neki dan vratio sa odmora iz Srbije, juče u petak uveče nakon što se vratio s posla posvađao sa Igorom jer ovaj nije hteo da ide na lečenje.

Igor Stević / Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo od izvora iz Austrijske policije: – Igor je već bio uhapšen par puta zbog droge. Nakon svađe, Igor je ušao u kuhinju, uzeo nož koji je stajao na stolu, prišao je svom ocu s leđa dok je ovaj kuvao kafu i zadao mu višestruke rane nožem. Nakon toga pozvao je svog brata i rekao mu je da je ubio oca. Njegov brat je odmah alarmirao policiju. U međuvremenu dok policija i hitna nisu stigle, Igorova majka vratila se kući iz šetnje i pronašla supruga sa ubodnim ranama u kuhinji -, ispričao je za “TPKNEWS” izvor iz Austrijske policije.

Karlo Stević / Foto: Privatna arhiva

Hitna pomoć koja je odmah stigla na lice mesta nakon alarmiranja policija, pokušala je da reanimira žrtvu, ali na žalost bezuspešno, lekari su mogli samo da konstatuju Karlovu smrt. 20 minuta kasnije, osumnjičeni je uhapšen u obližnjem parku dok je šetao kuče.

Foto: Čitalac TPKNEWS-a

Policija je potvrdila da je Karlo zadobio višestruke rane nanete nožem.

M.L.

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker