CEROVŠEK DEMANTUJE PISANJA TPKNEWSA: “Sa kim ću biti u ljubavnoj vezi, moje je lično pravo!”

Našoj redakciji je stiglo mejlom elektronsko pismo bivšeg predsednika kostolačke Skupštine i Predsednika privremenog organa Gradske opštine Kostolac, Cerovšek Milene koje prenosimo u celosti:

Prva sleva Slađana Petrušić Ex Gutić – u sredini Cerovšek Milena

“Poštovani, povodom teksta koji ste objavili na vašem portalu o meni, u kome se navode neistine i u kome se navodim ja kao kandidat iz pakla, želela bih da opovrgnem sve navedeno, a moje iskrene želje su da objavite istinu o mom radu i zalaganju u Gradskoj opštini Kostolac, prvo na mestu predsednika skupštine a onda na mestu Predsednika privremenog organa.

Naveli ste da sam u ljubavnoj vezi sa svojim sekretarom Skupštine i privremenog organa. Njeno ime je Slađana Petrušić Ex Gutić, tako da mi nismo u nikakvom srodstvu i ne može biti nepotizam u pitanju. Da li smo u ljubavnoj ili nekoj drugoj vrsti veze, moje je lično i diskreciono pravo, takođe i njeno, da u slobodnoj državi kakva je naša, biramo partnera i to ne treba da interesuje javnost, iako obavljamo javne funkcije.

Što se tiče mog rada, napominjem da sam uspela da pokrenem Kostolac sa mrtve tačke, za nekoliko meseci koliko sam na mestu predsednika privremenog organa, postigla sam izvanredan rezultat, otvaranjem “FOTOKOPIRNICE”, u saradnji sa Dr. Nestorovićem, o čemu je vaš portal takođe pisao, kao i većina portala u zemlji, kao i emisija 24 sata sa Kesićem, u kojoj smo izuzetno pohvaljeni!

Radi se na sređivanju gradskih ulica, sportskim terenima koji se ograđuju metalnim stubićima a ne šume i gore kako ste naveli. U Kostolcu nije rađeno kao u mom mandatu, poslednjih 10-ak godina, još od predsednikovanja Steve Crnčevića i Vladimira Vile, tako da slobodno mogu da se svrstam rame uz rame sa njima! Gradska plaža je nikada u boljem stanju, posećenija je nego Ada Ciganlija iako je u jeku pandemija, takođe bih vas ovom prilikom pozvala da istu posetite i uverite se u rezultate mog rada.

Što se tiče ostalih neistina, želela bih da dodam da znam da na svetu postoje pakosni, dokoni ljudi koji su ljubomorni na moje rezultate i moje obrazovanje. Diploma privatnog fakulteta koju posedujem i kojom se veoma ponosim, može smetati samo nepismenim zlobnicima koji čak ni istu, ne mogu da pribave.

Nadam se da sam uspela da razuverim javnost o neistinitom prvom vašem objavljenom tekstu”, navedeno je u pismu bivše predsednice kostolačke Skupštine i predsednce privremenog organa Gradske opštine Kostolac, Cerovšek Milene.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker