„S Tamarom u akciji“ i u Kučevu

Tamara Grujić, autorka serijala sa svojim suprugom Vukom Đokovićem izvršnim producentom serijala koji se već četvrtu sezonu prikazuje na Prvom programu RTS-a, bila je u petak gost predsednika opštine Kučevo Novice Janoševića.

Voditeljka najhumanijih srpskih tv emisija upoznala je svog domaćina sa okolnostima koje su dovele do njihovog emitovanja, da je suštinski cilj širenje poruke o empatiji, solidarnosti, radosti davanja, negovanju porodičnih vrednosti ali i slavljenju života“.

Istakla je da je u toku četvrti deo serijala od 28 epizoda koji se snima u Istočnoj Srbiji – Borskom, Zaječarskom, Podunavskom i Braničevskom okrugu.

Istakla je da će se i peti serijal, od februara do maja iduće godine raditi u istim okruzima i da postoji mogućnost da jedna emisija bude snimljena i negde na teritoriji opštine Kučevo.

Predsednik Opštine je svoju gošću upoznao sa geografskim, privrednim, umetničkim, sportskim i turističkim potencijalima opštine Kučevo i izrazio nadu da će se mogućnost o snimanju epizode u ovom kraju Braničevskog okuga i ostvariti.

TPKNEWS/E-Kučevo

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker