VANDALIZAM ILI POLITIČKI ČIN: Razbijena vrata na prostorijama GO SNS u Požarevcu (FOTO)

U noći između subote i nedelje nepoznati počinioci razbili su ulazna vrata na prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u centru Požarevca.

Bane Spasović sa saradnikom ispred sedišta GO SNS u Požarevcu

Na lice mesta ujutru je izašla policija i ustanovila da je neko kamenom razbio staklo na donjem delu ulaznih vrata. Odmah su pozvani tehničari kako bi obradili tragove ovog napada i prikupili dokaze. Tokom istrage o ovom slučaju pregledaće se i snimci nadzornih kamera sa okolnih objekata.

U sedište stranke došao je i predsednik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović. On je izjavio kako se nada da ovaj slučaj nije politički motivisan, već da se radi o vandalizmu. „O motivima ovog slučaja znaćemo kad se otkriju počinioci. Iskreno se nadam da je ovo delo nekog bahatog počinioca i da u njemu nema političke pozadine. Ipak, nije isključen ni takav motiv, jer SNS i predsednik Aleksandar Vučić u poslednje vreme trpe napade opozicije zbog svoje politike koju vode“, rekao je Spasović. On je dodao kako se nada da ovde nije umešana opozicija, jer gradska vlast u Požarevcu sa njom ima korektnu saradnju.

U toku je istraga o ovom slučaju u cilju otkrivanja počinioca, nakon čega će se znati i motivi koji su ga naveli na ovo delo.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker