VANDALIZAM ILI POLITIČKI ČIN: Razbijena vrata na prostorijama GO SNS u Požarevcu (FOTO)

U noći između subote i nedelje nepoznati počinioci razbili su ulazna vrata na prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u centru Požarevca.

Bane Spasović sa saradnikom ispred sedišta GO SNS u Požarevcu

Na lice mesta ujutru je izašla policija i ustanovila da je neko kamenom razbio staklo na donjem delu ulaznih vrata. Odmah su pozvani tehničari kako bi obradili tragove ovog napada i prikupili dokaze. Tokom istrage o ovom slučaju pregledaće se i snimci nadzornih kamera sa okolnih objekata.

U sedište stranke došao je i predsednik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović. On je izjavio kako se nada da ovaj slučaj nije politički motivisan, već da se radi o vandalizmu. „O motivima ovog slučaja znaćemo kad se otkriju počinioci. Iskreno se nadam da je ovo delo nekog bahatog počinioca i da u njemu nema političke pozadine. Ipak, nije isključen ni takav motiv, jer SNS i predsednik Aleksandar Vučić u poslednje vreme trpe napade opozicije zbog svoje politike koju vode“, rekao je Spasović. On je dodao kako se nada da ovde nije umešana opozicija, jer gradska vlast u Požarevcu sa njom ima korektnu saradnju.

U toku je istraga o ovom slučaju u cilju otkrivanja počinioca, nakon čega će se znati i motivi koji su ga naveli na ovo delo.

M.V.
Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close