VUČIĆEVO LUDILO NE PRESTAJE: Raspisuje vanredne parlamentarne izbore, evo i kad!

Od dolaska na vlast Srpske napredne stranke, Srbija sve manje liči na državu, a sve više na neprestanu predizbornu kampanju, u kojoj SNS troši sve javne resurse za svoje ciljeve. Tako će, po svemu sudeći, biti i u 2019. godini. Nažalost.

Poslednja vest koju je objavio „Alo“ je da se Aleksandar Vučić u ponedeljak sastao sa još pet ljudi iz najužeg rukovodstva SNS-a i da se odlučio da raspiše vanredne parlamentarne izbore za 2019. godinu.

Ako je verovati tome što piše „Alo“, ovi izbori će biti zakazani za nedelju, 31. marta.

Nije nepoznata praksa SNS-a da preko svojih medija pušta vesti koje mu odgovaraju i da onda osluškuje reakcije javnosti. Takođe, ne treba zanemariti da naprednjački mediji uvek imaju svoje „omiljene sagovornike“ tj. dobre izvore u raznim državnim i stranačkim telima.

Zbog svega toga, ovu vest i ovaj datum, ne treba zanemariti. Izgleda da je Vučić rešio da nam svima za 2019. godinu „pokloni“ – vanredne izbore! I još je rešio da ta vest izađe 31. decembra popodne…

Nadamo se da će ovi izbori biti poslednji na kojima će učestvovati SNS, kao i da će Aleksandar Vučić i njegovi puleni posle tih izbora – otići u političku penziju.

(Gerila.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker