VUČIĆ OBJAVIO SJAJNE VESTI: Prvi građani Srbije vakcinisani protiv korone, biće svi članovi SNS-a

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija u razgovoru sa predstavnicima dve zemlje, to jest dve kompanije, koje rade na vakcini, te da ćemo biti među prvih 20 zemalja koje će vakcinu da plate.

Vučić je, u obraćanju građanima, odgovarajući na pitanja novinara, kazao da veruje da zna iz koje zemlje će doći najpre vakcina.

– Pokušaćemo besplatno da damo stanovništvu vakcinu. Neki najavljuju velike cene, i nadam se da će biti niže. Zamislite da moramo da potrošimo 500 miliona za vakcine. Ali svakako to je jeftinije nego što smo potrošili do sada – , objasnio je on.

Kazao je da će Srbija dati sve od sebe da ne bude poslednja u tom krugu, što, kako konstantuje, govori o posvećenosti srpskih vlasti.

Kako saznaje TPKNEWS iz pouzdanih i proverenih izvora, Vučić je već doneo odluku da će u novembru ove godine prvi građani Srbije koji će biti vakcinisani protiv korone, biti članovi Srpske napredne stranke po spiskovima koji su napravljeni za podršku izbornoj listi njegove stranke, a zatim po spiskovima članova po svim mestima u Srbiji.

Tom svojom odlukom Vučić smatra da će dati pozitivan primer ostalim kategorijama građana predviđenih za vakcinaciju: zdravstveni i prosvetni radnici, svi radnici u državnim službama, vojska i policija, deca od 3 do 12 godina, penzioneri i svi hronični bolesnici.

Po informacijama našeg pouzdanog izvora iz štaba Srpske napredne stranke, Vučić je uveren da će navedenim primerom članova Srpske napredne stranke sprečiti ili ublažiti moguće najavljene proteste protiv najavljene vakcinacije ostalih kategorija stanovništva.

(Tpknews.com/Tanjug)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ko nama garantuje, da članovi SNS neće primiti vitaminske inekcije, a ostali građani Srbije te neispitane vakcine i tako postati ogledni mačići farmaceutske industrije? Zašto bi nama EU, Amerika, Rusija, Kina ili neko peti, tek tako poklonio vakcine?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker