NASTAVLJA SE MALVERZACIJA TENDERA: Prošlo vanradno stanje ali navike predsednika opštine Golubac, ostale iste!

Ovih dana obratio nam se privatni preduzetnik Ivica Germanović iz sela Krivača, opština Golubac, i dostavio nam kompletnu tendersku dokumentaciju u vezi prevoza prljavog tampona RIZLE.

Ovaj privatni preduzetnik iz Krivače javio se urednim putem na tender i ispoštovao kompletnu proceduru. Na kraju celog postupka ispostavilo se da je Germanović bio najpovoljniji ponuđač. Međutim, pošto Germanović ne spada u krug privilegovanih privatnika u opštini Golubac, tender je naprasno poništen po naređenju predsednika opštine Nebojše Mijovića.

Germanović je obavešten pisanim putem da je tender poništen krajnje šturim objašnjenjem da na to po zakonu ima pravo predsednik opštine, a prema zakonu o javnim nabavkama.

Sve ovo nebi bilo sporno ali na terenu se dešava jedna druga slika. Naime opština je 2 400 000. dinara raspodelila na račune dveju mesnih zajednica Maleševo i Kudreš, i u posao uvela firmu JUKI iz Radenke sa sedištem u drugoj opštini.

Inače vlasnik firme Juki je bio aktivan učesnik u izradi asvaltne podloge na putu Krivača-Radenka i slovi za bliskog sa predsednikom opštine Golubac.

Kao dokaz, ko zna koje po redu malverzacija javnih nabavka od strane predsednika opštine Golubac, Nebojše Mijovića, Germanović nam je prosledio kompletnu tendersku dokumentaciju koju mi dostavljamo na uvid javnosti.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker