PRONAĐENA SMEDEREVKA KOJA JE NESTALA U FRANKFURTU! Otišla je u kafić da radi, a onda joj se izgubio svaki trag…

Violeta Stevanović, Smederevka koja je otišla u Frankfurt da radi i za kojom je proteklih sedam dana tragala cela Srbija i dijaspora, pronađena je. To je potvrdila Violetina majka Danijela.

Violeta Stevanović

 Violeta je pronađena, živa je i zdrava. O tome gde je bila sve ovo vreme i šta se događalo za ovih sedam dana, ne želim da komentarišem – kaže njena majka Danijela, ističući da nema mesta panici i da je sada sve u redu.

Violeta Stevanović je devojka iz Smedereva koja je prethodno boravila u Italiji, gde joj živi i otac. Preko grupe na društvenim mrežama pronašla je oglas za posao u jednom ugostiteljskom lokalu u Frankfurtu koji drže „naši“ ljudi. Kao i većina mladih, odlučila je da okuša sreću i otisne se u Nemačku.

Srećom, Violeta se juče javila svojim roditeljima i kako je njena majka objasnila, živa je i zdrava i sa njom je sve u redu.

Gde je devojka bila svih ovih dana dok su Srbija i naši ljudi iz dijaspore tragali za njom, po svemu sudeći, ostaće misterija za javnost, budući da Danijela te detalje nije želela da podeli.

(Blic)
Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close