UJEO ŽENU ZA RUKU: Pritvoren zbog nasilja u porodici

Nakon isteka zadržavanja od 48 sati Branku Stojanoviću (38) iz Vinaca, opština Golubac, sudija za prethodni postupak na predlog Osnovnog tužilašta u Velikom Gradištu odredio je pritvor do 30 dana zbog osnovanene sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Ujedno je protiv njega pokrenuta istraga u kojoj će se saslušati oštećeni i svedoci.

On je 28. novemembra na osnovu prijave svoje nevenčane supruge Huanite Radovanović, rođene u Beču, uhapšen zbog maltretiranja supruge i maloletne pastorke. On je u prisustvu svoje troje maloletne dece starosti 4, 7 i 9 godina, verbalno, a zatim fizički napao svoju 16-godišnju pastorku optužijući je da ništa ne radi po kući i da samo visi na telefonu. U ćerkinu zaštitu stala je njena majka Huanita odgurnuvši svoga supruga od nje. On ju je u besu što mu je pružila otpor ujeo za prste i dva puta snažno udario. Nakon toga supruga ga je prijavila policiji koja je došla na lice mesta i uhapsila ga. Osumnjičeni je u policiji delimično priznao delo za koje se tereti, pa mu je na osnovu toga određen pritvor kako ne bi ponovio delo i uticao na svedoke.

Pored određivanja pritvora, njemu je nakon isteka istog određena i mera zabrane prilaska oštećenim i iseljenje iz kuće do okončanja postupka.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker