UHAPŠENI U NEGOTINU: Pripadnici Vojske Srbije švercovali kokain!

Najveću zaplenu kokaina u Timočkoj Krajini, vrednu više od 120 hiljada evra, organizovali su pripadnii Vojske Srbije!

Negotinska policija uhapsila je juče pripadnike Vojske Srbije, Aleksandra N. (26) i Zorana S. (26), obojica iz Majdanpeka, koji se nalaze na službi u garnizonu VS u Zaječaru, kao i Roberta A. (28), iz Negotina, koji ih je vozio automobilom, koji je u vlasništvu njegovog oca, sa oko 540 grama kokaina u kolima koji je očigledno bio namenjen daljoj prodaji.

Sumnja se da su njih trojica osumnjičenih bili kuriri koji su imali zadatak da kokain dovezu do granice sa Bugarskom i predaju ga NN licima. Pronađeni kokain je najveće moguće čistoće, tako da bi se radi prodaje “miksovanjem” dobila mnogo veća količina. Procenjeno je da bi kao takva, pošto je potvrđeno da je reč o kokainu, ukupna vrednost na ulici dostigla sumu veću od 120.000 evra, saznajemo od izvora bliskom istrazi.

Hapšenje ove trojice izgledalo je kao u holivudskim akcionim filmovima.

“Robert A. je vozio “citroen ksaru” i kretali su se ka izlazu iz Negotina. Paketi sa drogom bili su kod dvojice pripadnika VS, od kojih je jedan bio na suvozačkom, a drugi na zadnjem sedištu auta. Robert A. je primetio policajca u civilu, koga je poznavao od ranije. Uplašio se i pokušao da pobegne”, kaže naš izvor.

On je dao gas i počela je jurnjava po Negotinu.

“Dok su bežali kolima, pripadnii VS su dve kese sa kokainom izbacili kroz prozor, ali su one ubrzo nakon što im je policija preprečila put pronađene. Trojica osumnjičenih nisu odranije poznata policiji, tako da se zbog toga sa pravom sumnja da su bili samo kuriri koji su drogu trebali da odnesu do granice sa Bugarskom”, kaže naš izvor.

Na osnovu nepotpunih saznanja, policija smatra da je kokain stigao iz Beograda, ali se sva trojica osumnjičenih, za sada, brane ćutanjem. Protiv njih je podneta prijava zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga I određen im je pritvor do 48 sati.

 

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker