PREVARANTI SRBIJE: Policija postavila znakove za lažne radove na auto-putu i odrali narod

Na auto-putu Subotica-Novi Sad, pred sam ulazak u Novi Sad vozače je juče iznenadila akcija saobraćajne policije i mnogi od njih su usled neprilagođene brzine i sankcionisani.

Foto: Ilustracija

Naime, na deonici auto-puta pred sam ulazak u Novi Sad vozači su juče mogli da vide znakove signalizacije koji im savetuju da smanje brzinu i prilagode vožnju, kao i da je neophodna brzina prolaska te deonice 60 kilometara na čas.

Kako je zvanična brzina kretanja na auto-putu 130 kilometara na čas mnogi vozači su nakon uočavanja postavljenih saobraćajnih znakova pomislili da je reč o radovima na putu, iako putara nigde nije bilo.

Oni koji su se, pre nego su došli do ovog upozorenja, oglušili o prethodne znakove signalizacije i ograničili svoju brzinu koja je dozvoljena na autoputu, dočekalo ih je ne baš tako prijatno iznenađenje.

Naime, nije reč ni o kakvim radovima, već je patrola policije na put postavila lažne znakove o radovima na auto-putu i malo dalje zaustavljali narod i pisali im kazne.

Nekokoliko stotina metara nakon znakova signalizacije o neophodnosti smanjenja brzine, nalazila se patrola saobraćajna policije koja je vozače zaustavljala i pisala im velike kazne.

Na odmaralištu pored samog auto-puta nalazilo se pet patrola saobraćajne policije koje su pisale kazne i razgovarali sa vozačima koji su prekoračili dozvoljenu brzinu na tom delu deonice, gde je policija stavila lažne znakove.

(Tpknews.com/Alo)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker