Predstavljen projekat izgradnje treće trake od naplatne rampe Požarevac do Golupca

Vlada Republike Srbije odlučila je da gradi treću traku na magistralnom putu od naplatne rampe Požarevac do Golupca, u dužini od 66 kilometara.

Magistralni put na deonici od naplatne rampe Požarevac do Golupca, u dužini od 66 kilometara, dakle i značajan deo Đerdapske magistrale, trebalo bi da bude proširen još jednom trakom što bi znatno doprinelo unapređenju putne privrede ovog dela Srbije, uz brojne benefite u mnogim oblastima.

Ministarstvo nadležno za poslove prostornog planiranja, kao nosilac izrade predmetnog prostornog plana organizuje rani javni uvid od 15 dana od 25. marta do 08. aprila 2019. godine, na zvaničnim internet stranicama ministarstva nadležnog za poslove prostornog planiranja i jedinica lokalnih samouprava u obuhvatu planskog dokumenta, odnosno u zgradama skupština gradova Smederevo i Požarevac i opština Veliko Gradište i Golubac, u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Izgradnjom ove trake biće omogućen brži, bezbedniji i lakši pristup ovom delu Braničevskog okruga što je od velikog značaja za sve potencijalne domaće i strane investitore.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker