ČOVEK PRELETAČ: Predrag Kadić se vraća u SPS?

U ponedeljak, 30. decembra 2019. godine, u Kulturno-prosvetnom centru u Petrovcu na Mlavi održan je Novogodišnji prijem za javne funkcionere i privrednike koji je organizovalo rukovodstvo Opštine Petrovac na Mlavi.

Predrag Kadić/Foto: Privatna arhiva

Međutim, Novogodišnji prijem nije mogao da protekne bez prisustva Predraga Kadića predsednika Saveta mesne zajednice Busur. Predrag Kadić čovek koji preleće iz partije u stranku i obratno.

Predrag Kadić u sali KPC-a u istom redu i blizu sedeo je do funkcionera Opštinske organizacije SPS-a u Petrovcu na Mlavi, Dragoljuba Milosavljevića Drage.

– U očima javnosti postaje veoma jasno da Predrag Kadić ima nameru da se vrati u Socijalističku partiju Srbije i sa sobom da vrati Zorana Tomića odbornika Skupštine opštine Petrovac na Mlavi i to iz ličnog interesa a ne u službi građana, već da pribavlja korist u novcu sebi i Tomiću – , rekli su nam Simpatizeri SPS-a Busur.

Napuštanjem SPS- a Predrag Kadić je pogazio program na koji postoji Socijalistička partija Srbije. Uništio je sve što je SPS stvarao decenijama, pravo na ravnopravnost. Kadić od kada je prešao u SNS nijednom nije sazvao i vodio Zbor građana, svoju vladavinu zasnovao je na mislima Zorana Tomića, bivšeg funkcionera Mesne organizacije SPS-a Busur. Predrag Kadić koji je izneo veliku laž o dodeli paketića – “Danas smo u Osnovnoj školi u Busur svoj deci sela Busur podelili paketiće”.

– Nije se udostojio da paketiće podeli deci koja su na odmoru, a žive i školuju se u inostranstvu, da na jednom mestu spoji decu koja žive u Busuru sa decom koja su u inostranstvu – , kažu simpatizeri SPS-a.

– Apelujemo na Opštinsku organizaciju SPS-a u Petrovcu na Mlavi i poručujemo da u članstvo SPS-a ne vratite i da ne primite ponovo Predraga Kadića i njegovog političkog učitelja – mentora Zorana Tomića. Među nama nisu potrebni da sa nama dele vrednosti socijalističke ideje i načela socijalizma koji su pogazili zbog novčane koristi – , zaključili su simpatizeri SPS-a Busur.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close