UZ PRATNJU RODITELJA: Predao se siledžija iz Petrovca na Mlavi! Brutalno pesničio i bivšeg dečka prebijene devojke

Nemanja Titijevski (25) iz Petrovca na Mlavi, siledžija koji je brutalno pretukao u nedelju ujutru oko 1 sat iza ponoći dve devojke ispred noćnog kluba 64 u Petrovcu na Mlavi, brutalno je pesničio i bivšeg dečka devojke koju je Titijevski udario glavom.

Siledžija Nemanja Titijevski/Foto: Screenshot Facebook

Kako saznajemo, nakon što su devojke odbile pijanog Nemanju koji im se nabacivao i izašle van iz noćnog kluba, u njihovu odbranu priskočio je Stefan Milošević iz Ćovdina, koji je Nemanju sustigao na samom izlazu iz lokala.

Po priči očevidaca koji su se javili u našu redakciju nakon objavljenog našeg prvog članka, ispričali su da je Titijevski nakon što ga je Stefan sustigao i pokušao da smiri, ko od brega odvaljen, nasrnuo na njega i brutalno ga je pesničio ispred samog lokala, da bi zatim krenuo za devojkama i glavom udario jednu od njih koja je pala kao pokošena na zemlju, a onda udario i njenu prijateljicu pesnicom u lice i pobegao, jer je u međuvremenu stigla policija.

Kako saznajemo, nakon objavljenog članka na našem portalu, Nemanja Titijevski (25) uz pratnju roditelja, predao se policiji. Nakon date izjave u policiji, on je uz pratnju roditelja kao što se predao, tako i pušten kući.

Inače, kako su za “TPKNEWS” ispričali očevidci, Stefan Milošević koji je hteo da odbrani svoju bivšu, iako je zadobio vidne telesne povrede, odbio je da potraži lekarsku pomoć.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker