JUBILARNE NAGRADE: Požarevljanin častio radnike sa 4 miliona dinara!

Povodom 25 godina postojanja i rada jedne od najuspešnihih privatnih firmi u ovom delu Srbije – Privrednog društva „Union MZ“ d.o.o. (osnovana 1992.godine), direktor  Zvonko Milenković doneo je odluku da se svim zaposlenim dodele novčane nagrade povodom ovog značajnog  jubileja Preduzeća.

Union MZ

– U skladu sa društveno odgovornim poslovanjem ova Odluka je samo jedan segment koji obuhvata brigu o zaposlenima koji su članovi jedne velike proizvodno-trgovinske porodice, govori ovim povodom Milenković. Period od ravno četvrt veka uspešnog rada i naše prepoznatljivosti na tržištu, spada u značajan segment kojim se u vremenima tranzicije, malo koji privredni subjekt može pohvaliti. Mi se možemo pohvaliti i činjenicom da u našem radnom okruženju vlada atmosfera obostranog poverenja, profesionalizma i visokog nivoa odgovornosti prema poslu koji se svakodnevno obavlja, a u čijem središtu je krajnji kupac koji mora biti zadovoljan uslugom i kvalitetom naših proizvoda. Samim tim, Odluka o nagrađivanju nisu puka kutroazija i protokol, već iskrenost i poštovanje rukovodstva prema svakom od blizu petstotina zaposlenih koji sopstvenim angažovanjem dokazuju privrženost „Unionu“, – zaključuje  Zvonko Milenković.

Odluka o isplati jubilarnih nagrada povodom 25 godina poslovanja Privredog društva „UNION MZ“ d.o.o. Požarevac predviđa da se svim zaposlenim radnicima koji imaju više od godinu dana staža u Preduzeću isplati po 8.000 dinara, dok će zaposlenima koji su u Društvu manje od godinu dana, za svaki navršeni mesec rada isplatiti po 700 dinara.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker