Požarevljani u nedelju bez struje i vode

Zbog planiranih radova na elektroenergetskom sistemu, doći će do isključenja struje i obustave isporuke snabdevanja vodom potrošača na teritoriji Grada Požarevca.

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima u nedelju 31. maja 2020. godine u vremenu od 08:00 do 15:00 časova bez električne energije ostaće potrošači u sledećim ulicama:

– Nevesinjska, Zelengorska, Skopljanska, Deligradska, Suvoborska, Prilepska, Đure Đakovića, Kosovska od 33 – 77, Markova, Petrovački put od Čačalice do kraja sa svim bočnim ulicama, Cane Babović, deo Čede Vasovica – leva strana od betonjerke do kraja, 7 Juli, Zagorska, Kosovska, K. Abraševića, Karađorđeva, Prilepska, Skopljanska, Deligradska, Đure Salaja, Dečanska, 27. aprila sa svim bočnim ulicama, Beogradski put.

Bez struje će ostati i sledeća naselja: Busije, Lučički put, Rasadnik, Kruška, Industrijska zona grada, Dušanovac, Bresje, Meminac, Lučica, Prugovo, Poljana, Dragovac i Ljubičevo.

Zbog planiranih radova na elektroenergetskom sistemu, doći će i do obustave snabdevanja vodom potrošača na teritoriji grada u nedelju, u periodu od 7 do 15 časova.

Napajanje konzumnog područja prve visinske zone će početi oko 15 časova.

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa druge i treće visinske zone će dobijati napajanje nakon 18 časova, a potpuna normalizacija snabdevanja se očekuje u večernjim satima.

U cilju privremenog snabdevanja građanstva pijaćom vodom, biće organizovano snabdevanje putem raspoloživih cisterni, po rasporedu koji će biti naknadno objavljen, saopštili su iz JKP “Vodovod i kanalizacija” Požarevac.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close