POTVRĐENO IZ VRHA SNS: Milić sigurno neće više biti predsednik opštine Veliko Gradište

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak bio je domaćin 7. sednice proširenog sastava Izvršnog odbora, koja je održana 30. novembra u prepunoj sali čačanskog Doma kulture.

Sednici su, pored članova Izvršnog odbora prisustvovali predstavnici gotovo svih gradskih i opštinskih odbora širom Srbije, pojedini članovi Predsedništva, kao i predstavnici SNS u Velikom Gradištu zamenik predsednika opštine Slađan Marković i direktor Sportskog centra Saša Branković.

U radnom delu sednice analizirani su rezultati rada u proteklom periodu, izrečene određene kritike na račun onih čije aktivnosti nisu bile u skladu sa načelima stranke i date smernice u kom pravcu treba delovati u narednom periodu.

Kako je za “TPKNEWS” potvrđeno od pojedinih članova iz vrha naprednjaka, aktuelni predsednik opštine Veliko Gradiše, Dragan Milić, zbog pojedinih aktivnosti koje nisu bile u skladu sa načelima stranke, na narednim lokalnim izborima zbog svog kredibiliteta u opštini moguće da će biti na čelu liste u kampanji, ali sigurno neće biti predsednik opštine, već će nakon dobijenih izbora mesto predsednika opštine prepusti nekom drugom sa liste.

Sednica IO SNS Čačak

Sa dvočasovnog skupa je upućena poruka da je u budućem radu neophodna sloga i jedinstvo, kao i da se energija usmeri u pravcu borbe za što bolji život svih građana Srbije.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker