CELA PORODICA SE ZARAZILA KORONOM: Potresna ispovest zaraženog radnika kompanije „Bambi“ u Požarevcu (VIDEO)

Požarevljanin Vladimir Jevremović koji radi u kompaniji „Bambi“, je imao teži oblik oboljenja zbog čega je nedelju dana bio smešten na odeljenje intenzivne nege KBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu.

Screenshot youtube/Boom93

Svi članovi porodice Vladimira Jevremovića iz Požarevca u aprilu su se zarazili korona virusom. Tokom lečenja u kovid bolnicama u Beogradu, on, supruga i dvoje dece suočavali su se sa više izazova, među kojima je najteži bio razdvajanje.

Vladimir je imao teži oblik oboljenja zbog čega je nedelju dana bio smešten na odeljenje intenzivne nege KBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu.

Nakon izlečenja Jevremovići su ponovo zajedno i čekaju da im istekne vreme kućne izolacije.

Vladimir je za portal “boom93” rekao da se njegova supruga razbolela oko 20. aprila, da su se pojavili prvi simptomi, ali da nije istog dana posumnjala, misleći da je prehlada.

Njegova žena je, kako je rekao, zaposlena na infektivnom odeljenju u požarevačkoj bolnici, i narednog dana kada se već zamislila, pozvala je kolege koji su je posavetovali da se testira, što je ona i učinila.

Nakon par dana, kako je rekao, pred kraj njegovog radnog vremena žena ga je pozvala i rekla mu da je test pozitivan.

– To je bio šok za oboje. Baš baš udar emotivni, jer ti odmah kroz glavu prođe šta sad? Nije samo ona u pitanju, čim se ona zarazila vrlo je mala verovatnoća da se mi ostali nismo zarazili od nje. Tako da je odmah prolazilo kroz glavu sta će biti s decom, da li će da nas ostave zajedno, da li ćemo da idemo na sajam ili u kovid bolnicu, hoće li nas razdvajati, kako ce deca to da podnesu – rekao je Vladimir za “boom93”.

Vladimir je rekao da se on tog dana osećao loše, da je imao glavobolju, da nije bio koncentisan, ali da je to pridavao poslovnom stresu. Međutim, tada je počeo da sumnja da se i kod njega javljaju simptomi.

Njegovu ženu odvezli su sanitetom u KBC Zemun.

Vladimir je ispričao da, pošto se sve dešavalo brzo, decu nisu uspeli da pripreme i da je sve za njih bio šok.

– Ja sam razgovorom uspeo da ih smirim i da objasnim da to nije ništa, da moraju da očekuju da ćemo i mi biti testirani, da ćemo morati da idemo u bolnicu ukoliko su testovi pozitivni, da ne brinu, da ćemo biti zajedno – ispričao je on.

I njegov i testovi dece takođe su bili pozitivni.

Vladimir je ispričao da su se njihovi prijatelji i on i žena trudili da i on bude sa decom na dečjem odeljenju u KBC Dr Dragiša Mišović, što su uspeli. Ubrzo je u istu ustanovu premeštena i njihova majka.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker