NEDINIĆU STIGLA PODRŠKA: Potpredsednik SNS, Miloš Vučević, u obilazak naprednjaka iz Petrovca na Mlavi

Obilazeći opštine Petrovac na Mlavi i Kučevo Braničevskog upravnog okruga, potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, kaže da će prvenstveno razgovarati o ključnim temama koje preovlađuju u akruelnoj političkoj situaciji, a u vezi je sa smernicama Glavnog odbora SNS i tiču se izbora.

Foto: Privatna arhiva

– Želimo da pojasnimo našim članovima koliko su neopravdani i netačni navodi dela opozicije, koji predvide Đilas, Jeremić, Obradović, u vezi sa pozivom na bojkot izbora, jer, kako kaže Vučević, ne postoji suštinski razlog ni u vezi sa biračkim spiskovima, ni u vezi sa izbornim pravilima, niti sa Zakonom o finansiranju političkih stranaka, već postoji samo, kaže Vučević, da oni hoće vladu bez izbora i da se domognu vlasti bez izbora.

Kako kaže Vučević, to je njihova nedvosmislena politika i spram toga se moramo vladati, odnosno donositi određene političke odluke.

Foto: Privatna arhiva

– Moramo se spremiti za kampanju, koja neće biti jednostavna, kaže Vučević i napominje da se mora u punom angažmanu ući i prikazati sve ono urađeno, ali isto tako imati i planove razvoja svake opštine u naredne 4 godine.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close