POTERA U TOKU: Petrovčanin mrtav pijan ukrao dedin auto, pa ga slupao i pobegao! (FOTO)

U noći između petka i subotu oko 3:00 sata ujutru, na laolskom putu dogodila se saobraćajna nesreća, srećom bez stradalih i povređenih, kada se automobil “Reno laguna”, prevrnuo na krov.

Foto: PT INFO/Facebook

Kako smo saznali, za volanom prevrnutog auta je bio Nikola Živanović (24) iz Petrovca na Mlavi. Usled neprilagođene brzine, vozilo se nekoliko puta zarotiralo i stalo prevrnuto na krov.

Foto: PT INFO

Kako smo saznali od izvora bliskom istrazi, nezgoda se desila u noći između petka i subotu oko 3:00 sata ujutru, usled velike brzine kojom se kretao auto i alkoholisanosti vozača. Prema rečima našeg izvora, nakon udesa na lice mesta je stigla policija i Živanovićev deda vlasnik auta, koji je videvši koliko je oštećen odmah rekao policiji da su u vidno alkoholisanom stanju njegov auto ukrao njegov unuk Nikola Živanović (24) koji nema vozačku dozvolu, a sa njim je bio i njegov drug Milan Kostić.

Nikola Živanović/Foto: Facebook

Policija i dalje traga za vozačem Nikolom Živanović i njegovim drugom Milanom Kostićem, koji su nakon nesreće pobegli sa lica mesta.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker