POSLEDNJI POZDRAV STIŠKOM ORLU: Tragično nastradao bajker Burda-Ministar iz Tribroda (FOTO)

Prošle srede, rano ujutru, na putu Požarevac-Smederevo, u neposrednoj blizini motela „Jatagan“, dogodila se saobraćajna nesreće u kojoj je život izgubio Slavoljub Nikolić zvani Burda (50) iz mesta Tribrode, opština Veliko Gradište, inače član Moto kluba „Stiški Orlovi“.

On je tog jutra iz neutvrđenig razloga svojim motorom prešao na suprotnu stranu puta i udario u dostavno vozilo trgovinske kompanije „DIS“.

Usled siline udara vozač motorcikla zadobio je teške telesne povrede, zbog kojih je preminuo na licu mesta, tako da lekari Hitne pomoći iz Smedereva koja je brzo došla na mesto nesreće mogli su samo da konstatuju smrt.

Pretpostavlja se da mu je, prema priči njegovih drugara iz moto kluba, pozlilo, pošto je bio srčani bolesnik, i da je zbog toga izgubio kontrolu nad motorom i udario u kombi.

Nakon uviđaja koju su napravili policajci i tužilac iz Smedereva, jer se nesreća desila na teritoriji koja pripada gradu Smederevu, telo je predato porodici radi sahrane.

Nikolić je sahranjen u subotu 15. jula na seoskom groblju u selu Tribrode kod Velikog Gradišta. Skup Bajkera članova Moto kluba „Stiških Orlova“ je bio u 13 časova na benzinskoj pumpi Tribrode odakle su grupno krenuti da isprate njihovog brata na večni počinak.

Zbog smrti Slavoljuba Nilkolića Burde Buki moto skup koji je planiran od 27-30 jula na Srebrnom jezeru, je otkazan.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker