S KIM SI, TAKI SI: Posle četri meseca “razmišljanja”, Milić podržao prodaju droge maloletnicima!?

Očito da slogan GRUPE GRAĐANA-ZA SELO I GRAD-DRAGAN MILIĆ treba da se promeni u slogan GLASAJTE ZA DROGU-DRAGAN MILIĆ.

Otvorenim pismom iz sedmog meseca ove godine, obavestili smo predsednika opštine Velikog Gradišta Dragana Milića da je na mesto svog visoko rangiranog savetnika zaposlio u stalni radni odnos, Duleta Perića, koji je pre toga deset godina dugovao opštini 180 hiljada dinara na ime sudskih troškova koje je sam izazvao u postupku protiv opštine koji je izgubio.

Svoj dug prema opštini uz blagoslov neprikosnovenog “Vođe” Dragana Milića, namirio je tako što mu je od plate savetnika odbijan deo za dugovanje staro 10 godina.

Postavlja se razumo pitanje “ZAŠTO OPŠTINSKI PRAVOBRANILAC NIJE POKRENUO POSTUPAK PRINUDNE NAPLATE PREMA DUŽNIKU”, dali je to još jedan izraz samovolje Dragana Milića ili on i Dule Perić imaju neke zajedničke poslove.

Prema zvaničnom saopštenju MUP-a, sin Duleta Perića-savetnika predsednika opštine Velikog Gradišta Dragana Milića, hapšen je zbog prodaje droge. Ovu informaciju u otvorenom pismu prosledili smo predsedniku opštine Draganu Miliću da u skladu sa tim postupi po savesti i opredeli se da li podržava prodaju droge maloletnim licima, ili osuđuje takve postupke. Posle puna četri meseca “razmišljanja” predsednik se odlučio da podrži prodaju droge maloletnim licima i da nastavi da prima savete i tesno sarađuje sa ocem koji je sina vaspitao za posao dilera droge, a sve to u opštem interesu građana opštine Veliko Gradište.

Sve čestitke predsedniku opštine za izbor saradnika, a nama biračima treba da bude na pameti stara poslovica koja kaže “SA KIM SI TAKAV SI”!

TPKNEWS

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Koji ste vi retardi… Hahahahha. Ovo je najgluplji tekst koji sam pročitao. Predsedniče, odvojte iz budžeta malo para da ih finansirate, ima da pišu sve najlepše o vama. Ovako me je sramota njihove sramote dok čitam ovakve tekstove.

    1. Braćo dogurali smo do dna! Po onoj staroj narodnoj “Doći će vreme kada će laž postati istina i kada će žrtve biti proglašene za zločince”. Hvalospev se upućuje “sirotim dilerima” koji truju našu decu, a osuđuju se oni koji se odvaže (za razliku od mnogih miševa koji ćute u svojim rupama) da javno progovore o problemu i upru prstom u bitange i hoštaplere.
      Svaka čast građanima Lazarevca koji su izašli na javni protest protiv prodavaca droge i njihove fotografije izneli u javnost.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker