PORODIČNA TRAGEDIJA U BEČU: Sin zadavio majku pa se izbo nožem! (VIDEO)

Užasan zločin dogodio se u četvrtak u bečkoj opštini Donaušat. Sin 52 je u stanu u ulici Polgarštrase zadavio je svoju majku (80), a onda kuhinjskim nožem naneo sebi povrede stomaka.

Foto: foto printscreen krone.at

Prema saopštenju osumnjičeni je pozvao policiju oko 13 sati, preteći da će izvršiti samoubistvo. Patrola policije je ubrzo stigla na mesto nesreće, a stan na drugom spratu zgrade je bio otvoren.

U dnevnoj sobi je stajao osumnjičeni muškarac sa kuhinjskim nožem u ruci. On je imao više povreda po grudima i trbuhu i ubrzo se srušio pred policajcima. Lekari hitne pomoći odmah su pokušale da reanimiraju staricu koja je ležala na podu, ali na žalost za nju nije bilo spasa.

Detalje ovog ubistva utvrdiće obdukcijatela. Osumnjičeni pedesetdvogodišnjak je u besvesnom stanju prebačen u bolnicu gde je hitno operisan. On je u komi i njegovo stanje je kritično. On je imao dokumenta Indije, dok je njegova majka bila austrijski državljanin. Motiv ovog ubistva još uvek nije poznat.

Prema izjavi portparola policije Tomasa Kaiblingera, Indijac se tek pre oko nedelju dana zajedno sa svojom majkom uselio u stan u kome se desio zločin. Dalja istraga će utvrditi pozadinu ovog zločina.

TPKNEWS/vienna.at

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker