POKLON OD OPŠTINE: Policija u Velikom Gradištu dobila novu opremu za bezbednost u saobraćaju

Opština Veliko Gradište uručila je policijskoj stanici u Velikom Gradištu saobraćajnu opremu neophodnu za rad ove službe.

Foto: Promo

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, i njegov zamenik, Slađan Marković, ugostili su pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, načelnika Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave Požarevac, potpukovnika Dragana Ristića, načelnika Policijske stanice Veliko Gradište, Darka Pajkića, i komandira PS, Nikolu Mitrovića, i tom prilikom im uručili saobraćajnu opremu neophodnu za rad ove službe.

“Kao i svake godine, opština je izdvojila sredstva za opremu iz programa Saveta za bezbednost u saobraćaju kako bismo sprečili neželjene situacije. Ova sredstva su skromna, ali značajna za bezbednost saobraćaja. Saradnja sa policijom je na visokom nivou i ovom prilikom im zahvaljujem. Zadovoljni smo situacijom i nastavićemo i dalje da pomažemo, a namera nam je da kroz edukaciju i kaznenu politiku smanjimo broj nezgoda. Takođe, u planu je otvaranje poligona i nabavka opreme za decu.“, istakao je predsednik Milić.

Foto: Promo

Policijskoj stanici je uručena standardizovana formacijska oprema – dva alkometra marke AlcoTrue, eksterna baterija za radarski uređaj T-III i digitalni fotoaparat marke Nikon.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker