PODIGNUTA OPTUŽNICA: Pokušao da ubije devojku u pošti u Kučevu jer ga je ostavila!

Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv Ljubiše Pavlovića (55) iz Kučeva, za pokušaj ubistva Sanele Žuržić (38) iz Rakove Bare.

Sanja Žuržić i Ljubiša Pavlović/Foto: Privatna arhiva

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora.

Osumnjičeni se tereti da je 9. aprila, oko 10:00 časova ujutru, u pošti u Kučevu, naočigled poštanskih služebenika, napao Sanelu nožem i više puta je ubo u predelu vrata, glave i grudi, nanevši joj povrede opasne po život. Ona se duže vreme lečila, ali je izgubial vid na levom oku i ostala je sa brojnim ožiljcima na licu. 

Njene povrede bile bi teže da napadača nije savladao policajac Nikola Mišić, koji je bio u blizini i koga su građani pozvali, koji je odmah skočio na Pavlovića, oteo mu nož i uhapsio ga.

Policajac Nikola Mišić

Osumnjičeni je bio u emotivnoj vezi sa Sanelom i radili su u istom orkestru, on je svirao harmoniku, a ona pevala. Pošto ga je ostavila, on to nije mogao da prihvatio i rešio se na napad.

Uz podizanje optužnice, tužilac je tražio produženje pritvora za osumnjičenog, u kome se on nalazi od 9. aprila. Kada optužnica bude stupila na pravnu snagu, Viši sud zakazaće početak glavnog pretresa.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker