Počelo suzbijanje komaraca na teritoriji Braničevskog okruga

Od subote 08. juna i narednih dana na teritoriji Braničevskog okruga sprovodiće se tretman suzbijanja larvi komaraca sa zemlje u periodu od 09:00 do 18:00 časova.

U skladu sa Programom koji je izradilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Beograd, sa ciljem suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije – Centralna Srbija, obaveštava se javnost o Sprovođenju tretmana suzbijanja larvi komaraca na teritoriji grada Požarevaca i 5 opština Braničevskog upravnog okruga i to: Žabari, Malo Crniće, Petrovac na Mlavi, Golubac i Veliko Gradište.

U subotu 08. juna 2019. godine, započeta je akcija sistematskog suzbijanja larvi komaraca koju sprovodi preduzeće EKO SAN PLUS d.o.o. iz Beograda, Zemun, Batajnički drum na teritoriji grada Požarevaca i 5 opština Braničevskog upravnog okruga i to: opština Žabari, Malo Crniće, Petrovac na Mlavi, Golubac i Veliko Gradište.

U Opštini Žabari i opštini Malo Crniće tretman suzbijanja larvi komaraca započet je u subotu 8. juna 19. godine i, izvodi se u periodu od 09:00 do 18:00 časova i planirano je da traje 3 dana. U opštini Petrovac na Mlavi Tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je u ponedeljak 10. juna i, izvodiće se u periodu od 09:00 do 18:00 časova i planirano je da traje 5 dana.

Na teritoriji opštine Veliko Gradište tretman suzbijanja larvi komaraca započet je takođe u ponedeljak l0. juna, a izvodi će se u periodu od 09:00 do 18:00 časova, i planirano je da traje 5 dana.

Na teritoriji opštine Golubac tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je takođe u ponedeljak 10. juna, a izvodiće se u periodu od 09:00 do 18:00 časova, i planirano je da traje 6 dana.

Na teritoriji opštine Požarevac tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je u ponedeljak 10. juna, a izvodiće se u periodu od 09:00 do 18:00 časova, i planirano je da traje 6 dana.

Tretman će se vršiti preparatom za suzbijanje larvi komaraca LARVASTOP PIRIPROX sa zemlje. U pitanju je preparat koji nije štetan za pčele.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close