POBUNA U REDOVIMA SNS-a U GRADIŠTU: Potpredsedniku SNS-a, Milošu Vučeviću, nezadovoljni članovi izrazili svoje nezadvoljstvo stanjem u stranci u Gradištu

U utorak 5. novembra, u svečanoj sali Opštine Veliko Gradište, održana je sednica Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu u proširenom sastavu.

Gost opštinskog odbora bili su potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, kao i član izvršnog odbora Srpske napredne stranke i koordinator za Braničevski okrug Aleksandar Jokić.

Nezadovoljni stari članovi i osnivači SNS-a u Velikom Gradištu iskoristili su priliku da tokom posete potpredsednika SNS Miloša Vučevića opštinskom odboru u Gradištu izraze svoje nezadvoljstvo stanjem u stranci u Gradištu.

Vučeviću su iznete primedbe da je u Gradištu već nekoliko godina povereništvo stranke, a Vladimir Štrbac poverenik i pitali su ga zašto se ne raspišu stranački izbori i članovima stranke dozvoli da glasaju i izaberu opštinski odbor i predsednika opštinskog odbora. Vučević je na to vešto izbegao da da odgovor rekavši da o tome odlučuju organi stranke, a da je sada kasno da se to uradi jer su izbori blizu.

Takođe, nezadovoljni članovi stranke izneli su i mišljenje da su mladi ljudi koji se sada pred izbore ističu u prvi plan samo paravan za ono što se u pozadini radi, te da oni služe da operu sve ono što ne valja u stranci i opštini a za šta je odgovoran predsednik opštine Dragan Milić, koji ih samo koristi za svoje interese, kako bi ističući neka nova lica sklonio pažnju građana sa sebe i onoga što radi on i njegovi savetnici Dušan Perić, Boban Japanac i drugi, koji svakodnevno svojim postupcima nanose štetu opštini.

Prisutni na sastanku rekli su za “TPKNEWS” da su Dragan Milić i Vladimir Štrbac bili vidno iznenađeni i postiđeni ovakvim stavovima članstva. Milić se kažu preznojavao dok je to slušao a Štrbac je, kažu, sve to slušao zaprepašćenog lica i poluotvorenih usta.

Ostaje nejasno kako gradištanski naprednjaci misle da dobiju podršku građana na izborima, kada ih očigledno ni njhovi članovi ne podržavaju i neće za njih glasati.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close