POBILI SE SRBI U BEČU ZBOG MLADE: U masovnoj tuči supružnika učestvovalo 50 rođaka i prijatelja, izboden ženin ljubavnik

U ponedeljak uveče u Beču jedna svađa eskalirala je u pravi sukob, a razlog je plan 32-godišnje Srpkinje da se razvede od muža. Da bi se dogovorili o okončanju zajedničkog života, žena i njen, još uvek zakoniti muž (35), našli su se u restoranu, ali je tu bio i njen novi partner (24), pišu austrijski mediji.

Printskrin: oe24.at

Nešto posle 21 čas, policija je obaveštena da je masovna prepirka izbila ispred restorana. Ispostavilo se da je oko 50 ljudi učestvovalo u masovnoj tuči nasred ulice. Suprug je na kraju potegao nož i izbo ženinog novog prijatelja.

Kako navodi portparol policije Harald Soros, tokom sastanka došlo je do “razlike u mišljenjima”, a nekoliko njih je i napustilo objekat. U velikoj operaciji policije, 16 patrolnih vozila i 30 policajaca je razdvajalo “zaraćene” strane.

Povređeni 24-godišnjak zadobio je dva uboda u pluća i on je životno ugrožen. Većina učesnika nije imala povrede, a nekoliko njih je imalo “dokaze” da su učestvovali u tuči, kao što je modro oko i ogrebotine.

Srpkinja je policiji rekla da je njen muž povredio mladića i kao rezultat toga, zakoniti suprug je uhapšen. On je u utorak u policiji priznao šta je učinio. Kako navodi portparol policije, motiv je još uvek nepoznat.

(Heute.at)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker