POBEDA U MAJILOVCU: FK Sloga Topolovnik drži korak za vrhom tabele!

Fudbaleri Sloge iz Topolovnika pobedili su u nedelju u 4-om kolu opštinske lige Veliko Gradište ekipu Mladog Borca iz Majilovca i tako zadržali korak za vrhom tabele.

Prvo poluvreme igralo se čvrsto u odbrani sa nekoliko grešaka na obe strane, međutim, ni jedni ni drugi nisu iskoristili nekoliko povoljnih šansi za pogodak. Najbolju šansu u prvom poluvremenu imao je igrač Sloge Bogosavljević Miloš, koji je posle dobrog pasa izašao jedan na jedan sa golmanom, međutim nije uspeo da ga lobuje. Na poluvremenu se otišlo rezultatom 0:0.

Drugo poluvreme nije dobro počelo za Slogu, nakon samo 5 minuta igre u drugom delu Mladi Borac je sa svojim iskusnim napadačem poveo 1:0. Napadač Mladog Borca, primio je loptu na nekih 25 metara od gola između 2 štopera Sloge koje je veoma lako izbacio iz igre i doveo u vodstvo od 1:0 svoju ekipu. I, kada su svi već mislili da će Sloga teško u Majilovcu izvući 3 boda, stvari su se preokrenule.

Prvo je Darko Stević sa nekih 30-ak metara izveo slobodan udarac koji je išao po zemlji, lopta je nezgodno odskočila ispred samog golmana i prošla mu ispod ruku i nogu za 1:1. Igrao se 64 minut utakmice. Bilo je još vremena da Sloga postigne bar još 1 gol i tako odnese kući sva 3 boda.

Napadala je Sloga, pritiskala protivnika, i šansa se stvorila u 71 minutu, kada je po desnoj strani lepo prošao Saša Maksimović i ubacio loptu u 5 metara, koja je prošla pored svih igrača, međutim, na drugoj stativi kasnio je štoper Živković Vladan i nije uspeo da ubaci loptu u gol. Sloga je nastavila sa presingom na sredini terena i to joj se isplatilo u 81 minutu. Sjajni tandem Marković-Maksimović probili su se po desnoj strani, Marković prebacio loptu do Maksimovića a ovaj mirno i majstorski lobovao golmana za veliki preokret Sloge i velika 3 boda.

Do kraja susreta još jedna šansa za Mladi Borac u 90-om minutu koji su sa 11 metara promašili ceo gol, to je ujedno bila i poslednja šansa na ovoj utakmici da se bilo šta promeni. Sloga sa ovom pobedom drži korak za vrhom tabele sa 3 pobede i jednim porazom.

Na čelu tabele trenutno sa maksimalnim učinkom od 4 pobede bez ijednog poraza nalaze se ekipe Fk Baštovan iz Carevca i Fk Pek iz Kusića, upravo ove 2 ekipe se sastaju u sledećem kolu, dok fudbaleri Sloge iz Topolovnika dočekuju Fk Dunavac iz Kisiljeva. Utakmica se igraju u nedelju sa početkom u 14:30 na stadionu u Topolovniku.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker