PRVENSTVO SRBIJE: Pioniri VGSK prvaci Srbije (VIDEO)

Pioniri VGSK iz Velikog Gradišta osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su osvojili prvo mesto na Finalnom turniru prvenstva Srbije 2018, koji je danas završen u Velikom Gradištu.

VGSK je u finalu savladao Vojvodinu NS seme iz Novog Sada sa 3:1, po setovima 25:21, 28:26, 22:25 i 25:15.

U utakmici za treće mesto, Blok Aut iz Beograda je pobedio As iz Beograda sa 3:2, po setovima 19:25, 25:19, 25:12, 17:25 i 15:6.

Kako je izjavio trener Kluba, Dejan Milanović, ovo je treća šampionska titula, sa tri različite generacije i drugo uzastupno pionirsko zlato. On je zahvalio dečacima, roditeljima, predsedniku Kluba i lokalnoj samoupravi koja zna da u ovoj deci ima zdravu budućnost. Velikim radom i dobrom selekcijom ova ekipa je već četiri godine u vrhu mlađih kategorija u Srbiji.

Predvodnici ove generacije bili su kapiten Milutin Mijajlović, najbolji napadač na turniru, i Lazar Stević, najbolji primač u svom uzrastu, a u ekipi prvaka države igrali su još Bojan Pantić, Milan Vasić, Veljko Lukić, Jovan Mandić, Andrej Stanimirović, Dragan ilić, Dušan Živojinović, Stevan Lukić, Nenad Vasiljkovići i Lazar Jeremić.

Tehnički organizator je bio OK VGSK, a mečevi su igrani u Hali sportova i sali Gimnazije.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker