VEROVALI ILI NE: Petrovački, Gradištanski i Golubački SNS botovi zarađuju više od lekara! (FOTO)

Građani zgroženi činjenicom da se pošten rad i fakultetska diploma ne isplate, a o skoro 80.000 dinara, koliko primaju partijski poslušnici, mogu samo da sanjaju.

Bura nakon otkrića da su botovi u nekim državnim preduzećima mesečno zarađivali i do 80.000 dinara za pisanje naručenih komentara još se ne stišava! Činjenica da je rad stranačkih poslušnika unosniji i plaćeniji od posla lekara, nastavnika, glumaca, koji su od suštinske važnosti za čitavo društvo, poražavajuća je.

Botovi iz Petrovca na Mlavi:

Primera radi, dok je bot u svoj džep mesečno stavljao 80.000 dinara, lekar opšte prakse je morao da živi od plate od 53.000 dinara, nastavnik je preživljavao s 40.000 dinara, dok je policajac kraj s krajem sastavljao sa oko 50.000 dinara mesečno.

Botovi iz Velikog Gradišta:

„Obični“ građani širom Srbije su zgroženi ovakvim odnosom snaga! Kako kažu, isplativije je biti bot nego lekar ili profesor.

Botovi iz Golupca:

ŠTA JE BOT? BOT JE SOFTVERSKI ROBOT

Sa tehnološkom revolucijom nastao je i pojam „bot“, što predstavlja skraćeni naziv za softverskog robota, odnosno inteligentnog softverskog agenta. Botovi često uključuju elemente veštačke inteligencije, a u prenesnom značenju na srpskoj političkoj sceni botovi su poslušni stranački vojnici koji kucaju naručene komentare po internetu, jer stranke ne raspolažu odgovarajućim softverima.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker