PEDOFIL IZ POŽAREVCA SLAO GNUSNE PORUKE I SLIKE! Činio sve da devojčicu (12) nagovori na odnos! (FOTO)

Predator Zoran Đ. otkriven je pri radu organizacije “Stoppedofiliji SP” kada je maloletnoj diverziji devojčice od 12 godina nudio da se sastanu i imaju seksualni odnos.

Foto: Facebook/Stoppedofiliji/ilustracija

Administratori antipedofilske oprganizacije su se predstavili kao devojčica od 12 godina (diverzija), i stupili u komunikaciju sa pedofilom iz Požarevca.

Pedofil je dao devojčici broj telefona, pa tražio da se vide! Najpre je rekao da je iz Požarevca, a potom da ima 45, da bi posle napisao kako je star 32 godine. Predator koji je očigledno prešao srednje godine, činio je sve da bi 12- godišnja devojčica pristala da se skine gola i pošalje mu fotografiju.

Foto: Stop pedofiliji

“Devojčici” je nekoliko puta naglasila da ima 12 godina, ali to predatora nije sprečilo da insistira na njihovom viđanju i slanju svojih eksplicitnih fotografija i vulgarnih poruka.

– Ali ja imam samo 12 godina. Nikada to nisam radila. Zašto mi tražite sliku? – upitala je devojčica.

Foto: Stop pedofiliji

– Tako mi došlo. Da te vidim – napisao je Zoran Đ. – Da li to radite i sa drugim devojkama i one sa vama? – glasilo je pitanje diverzije.

– Da, sama se nudila, da nauči da se ljubi, posle se skinula gola. Isto godište kao ti. Prvo ljubljenje, a posle je sama pristala – odgovorio je predator i nastavio da insistira na viđanju i golim fotografijama devojčice koja je uporno pisala da plaši i da nikada nije videla golog muškarca.

Foto: Stop pedofiliji

– Da se *ebemo. Volim gole ženske – pisao je Zoran iz Požarevca. – Vi biste došli u Kraljevo zbog toga da me vidite? -pitala je devojčica.

– Došao bih radi tebe da te volim. Ljubav čuda stvara. Treba da učiš. Kako je lepo kad ulazi među noge, ti se uvijaš od zadovoljstva – odgovorio je.

Ubrzo su usledile sve gnusnije poruke predatora u kojima je slao i fotografije svog polnog organa. – Pošalji golu sliku, evo ti k*ta. – Prvi put ovo vidim – napisala je devojčica. -Ti se sviđa?- upitao je Zoran Đ.

Foto: Stop pedofiliji

– Ne znam, obrisala sam odmah, nisam ni videla dobro – napisala je diverzija. – Ti pošaljem opet. Da vidiš dobro – uporan je predator.

– Kako god hoćete. Ja imam 12 godina. Znate li to? Ništa mi to ne znači – odgovorila je.

– Znači, čuvar porodice. Ako njega nemaš, nema ni porodice, on pravi decu – pisao je Požarevljanin.

Diverzija devojčice je potom zatražila od predatora da ga vidi putem video poziva kako bi iz organizacije “Stoppedofiliji SP” bili sigurno da je u pitanju ista osoba sa kojom se dopisuju.

– Hoću video poziv, da vas pozovem na viber, da vidim da me ne lažete za godine – napisala je diverzija. – Nemam video, može na broj – rekao je Zoran Đ. i ostavio broj mobilnog telefona.

Foto: Stop pedofiliji

– Slikajte se sa prstom na bradi da znam da niste Danijel iz mog razreda. On zna tako da zafrkava devojčice – tražila je diverzija.

Predator je prikazao sebe u video pozivu i odmah stavio prst na bradu. To je bio dovoljan dokaz da se iza profila Zorana Đ. krije osoba sa kojom je komunicirano.

(Tpknews.com/Alo)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker