PETROVAČKI OPŠTINARI IMALI NOĆNU MORU: Pazite se! Ako ste sanjali da je završen “Gospodar Veliki”, u gadnim ste problemima

Jednu trećinu celog našeg života mi provedemo spavajući. Imamo snove, a imamo i noćne more. Često oni nemaju nikakvog smisla za vas ako uspete da ih se setite kada se probudite.

Foto: Ilustracija/Facebook

Većina ljudi pati od povremenih noćnih mora, a neki ih doživljavaju svako veče. Šta zaista ovi noćni terori znače? Nekada one mogu da budu slućajne kreacije u podsvesti mozga bez posebnog dubljeg tumačenja, dok u nekim slučajevima noćne more zaista imaju specifične uzroke ili značenja koja stoje iza njih.

One mogu da vam omoguće da pogledate dublje u svoje misli i osećanja kako biste dobili bolje merilo vašeg trenutnog mentalnog ili emocionalnog stanja.

Znate kako podsvest voli metaforu? Pa voli i nebulozne stvari. Snovi u kojima ste izgubljeni obično reflektuju osećaj izgubljenosti. Ipak važno je da pogledamo kako ste se izgubili u snu kada tumačimo noćne more.

ZAVRŠEN “GOSPODAR VELIKI”, ALI SAMO U RUŽNOJ NOĆNOJ MORI

Da li ste na nepoznatom mostu bez ideje kako da se vratite na onaj poznati, ili ste se samo izgubili i lutate pored neke čudne reke u nekom čudnom gradu, pa kad se probudite, a vi odmah postavite status na opštinskoj Fejsbuk stranici da je most “Gospodar Veliki” u Petrovcu na Mlavi završen, onda to može da znači da ste u gadnim problemima i kako ne napredujete u raznim aspektima vašeg života.

Generalno tumačenje ovakvog sna, je da vam vaša podsvest daje podsticaj tako što vam se obraća u metafori.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker