NISU UMRLE OD GLADI I NISU BILE INVALIDI: Otac pronađene mrtve Vesne i njenih bliznakinja u Beču, tvrdi da je sve izmišljeno!

Stevan Ilić iz Vitanovca kod Kraljeva tvrdi da njegova ćerka Vesna i njene bliznakinje Suzana (18) i Tanja (18) nisu bile osobe sa invaliditetom i nisu imale psihičke probleme.

Foto: Privatna arhiva

Stevan Ilić iz Vitanovca kod Kraljeva, otac i deda Vesne Milošević (45) i njenih bliznakinja Suzane (18) i Tanje (18), koje su pronađene mrtve u stanu u Beču, tvrdi da one nisu umrle od gladi, kako su to saopštile austrijske vlasti.

Smrt tri Srpkinje šokirala je austrijsku, ali i srpsku javnost, kada je obdukcija pokazala da su majka i ćerke umrle od gladi. Međutim, Vesnini roditelji kažu da je istina drugačija.

– Moja ćerka i unuke nisu umrle od gladi. To vam garantujem. Komšinica ih je videla sa dve kese hrane pre nekoliko dana. Poslednji put smo se sa njima čuli polovinom aprila – rekao je za Vesnin otac medijima.

Njegova supruga Danica Ilić demantuje i informacije da su njene unuke bile osobe sa invaliditetom i rekla da su bile potpuno zdrave.

Foto: Screenshot Oe24

– Ma kakav invaliditet, bile su zdrave i prave! Za tragediju smo saznali iz medija, a potom su nas kontaktirale i bečke službe, od kojih smo dobili zvaničnu informaciju o smrti – rekla je neutešna Danica i dodala:

– Vesna je imala problematičan brak i zbog toga se i razvela. Ona i deca su preživljavale sve i svašta. Bolje da nije otišla tamo, kamo sreće da je ovde ostala sa decom.

Podsetimo se, Vesna Milošević (45) i njene tek punoletne bliznakinje Suzana (18) i Tanja (18) nađene su mrtve u socijalnom stanu u bečkom okrugu Floridsdorf. Obdukcija je pokazala da su one umrle od gladi, a u njihovom stanu nije nađena nikakva hrana.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker