OBRT U SLUČAJU UŽASNOG ZLOČINA: Osumnjičeni Požarevljanin negira da je ubio Miloša! Tvrdi da nije ni bio u toj ulici!

Nedeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je osumnjičen da je u nedelju oko 6 ujutru ubio studenta Miloša Mileusnića ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, potpuno je okrenuo priču i pred tužiocem negirao zločin!

Ubica/Foto: Nedjeljko Đurović/Facebook

Naime, Nedeljko je odmah posle hapšenja u policiji priznao zločin, uz to rekao da je dan i noć proveo na društvenim mrežama, a onda shvatio da je nezadovoljan svojim životom izašao na ulicu i ubio prvu osobu na koju je naišao.

Međutim, u tužilaštvu je samo dan kasnije negirao da ima bilo kakve veze sa zločinom, kao i da u vreme ubistva nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

Bojica Đurović, otac uhapšenog Nedeljka, kaže da je njegovoj porodici žao porodice ubijenog mladića.

UBIO PA OTIŠAO KOD TETKE

– Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Neđa nikad nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima. Poslednjih deset dana se čudno ponašao. Verujem da je možda počeo da uzima neku drogu. Poslednji put smo se videli u petak na njegov zahtev. Poslao mi je poruku da je u problemu – kaže potreseni otac.

Stradali Miloš M. Foto: Facebook

On dodaje da mu je tada sin rekao da je nezadovoljan svojim životom.

– Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živeo dok je studirao. U poslednje vreme je išao samo vikendom. Mislili smo da je možda našao neku devojku – kaže uplakani otac.

Nedeljko je često bio na kompjuteru.

– Bio je aktivan na tim društvenim mrežama i često je burno reagovao na nepravdu i uvrede. Znao je da po celu noć ne spava. Tako je bilo i ove noći, ali šta je radio u toj ulici, ne znam. Znam da je i Neđa imao posekotinu na ruci i da je nakon tog jezivog čina otišao kod tetke u Mirijevo. Rekao im je da se posekao na led. Oni nisu ni slutili šta se desilo – kaže otac. On navodi da se iste večeri Nedeljko vratio u stan i da ga je policija tada uhapsila.

Prema saznanjima Kurira, zatražen je pritvor za Đurovića i čeka se odluka suda.

(Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker