VLADIMIR ŠTRBAC: “Osuđujem svaki vid uvredljivog govora koji se javno iznosi”

Videćemo da li će poslednja pisanja portala “TPKNEWS” o aferama u Opštini Veliko Gradište dobiti epilog u vidu hapšenja nekog od lokalnih opštinskih funkcionera.

Poverenik SNS-a u Opštini Veliko Gradište Vladimir Štrbac/Foto: Privatna arhiva

Kako se reakcija vlasti u Opštini Veliko Gradište ogledala u nikakvom saopštenju ili bilo kojoj osudi u vezi događaja i afera o kojima smo pisali prethodne nedelje, kada saterana u ćošak nije mogla ništa drugo ni da učini, pozvali smo poverenika SNS-a u Opštini Veliko Gradište Vladimira Štrbca da nam iznese njegovo mišljenje razmatrjući celokupnu društveno-političku situaciju u Opštini Veliko Gradište.

“Kao što sam već rekao na poslednjoj konferenciji za štampu na kojoj ste imali mogućnost da prisustvujete i o čemu ste na jedan veoma objektivan način izvestili svi funkcioneri nosioci javnih ovlašćenja u Opštini Veliko Gradište bili oni članovi Srpske napredne stranke ili ne biće na jednom svojevrsnom unutarstranačkom testu već tokom jeseni. Odluke koje tada budemo doneli biće pre svega u interesu Opštine Veliko Gradište. Sa druge strane očigledno je da se na lokalnom nivou mnogi pozicioniraju za predstojeće lokalne izbore i za takve stvari ne biraju sredstva. Sve što je u predhodnom periodu izneto treba da bude tema rada nadležnih državnih organa, a ne tema niskih prepucavanja preko društvenih mreža. Svakako da osuđujem svaki vid uvredljivog govora koji se javno iznosi, kao što osuđujem napade na porodicu ili etiketiranje ljudi bez ijednog dokaza”, kazao je za “TPKNEWS” poverenik SNS-a u Opštini Veliko Gradište Vladimir Štrbac.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker