Opština Žagubica dobitnik statue „Beogradski pobednik“ (VIDEO)

Manifestacija „Beogradski pobednik“, trinaesta po redu, u organizaciji Dejana Jovanovića, pijar Agencije za organizovanje koncertnih aktivnosti muzički pobednik Beograd, održana je 01. novembra 2016. godine u Domu sindikata u Beogradu.

zagubica-dobitnik-statue-beogradski-pobednik

Opština Žagubica i Turistička organizacija dobitnici su nagrade “Beogradski pobednik” i povelje, kao opština koja je priznata i poznata u očuvanju kulturne baštine, i kao jedina opština u Srbiji sa najvećim brojem manifestacija u jednoj kalendarskoj godini.

Priznanje za doprinos kulturi uručeno je predsedniku opštine Žagubica Safetu Pavloviću, koji se tom prilokom zahvalio organizatorima i ujedno javno pozvao buduće investitore da posete opštinu Žagubica i upoznaju se sa uslovima koje lokalna samouprava nudi.

Izvršni direktor Manifestacije „Beogradski pobednik“ Peđa Miletijev, kaže da je cilj manifestacije da se predstave i nagrade najuspešniji iz kulture i javnog života, kao i da se održi kvalitet same manifestacije.

„Izuzetno mi je drago što je večeras g-din Safet Pavlović sa nama i što je došao da uveliča celu priču. Žagubica je nama jako interesantna, pre svega kao opština koja ima svega 12 000 žitelja i čak 14 manifestacija, što po našem mišljenju, ni jedno mesto u Srbiji u ovom trenutku nema. Ni manjeg grada, ni više manifestacija. Praktično to je jedna opština koja godinama radi na razvijanju svog kulturnog indetiteta. To je mesto gde ćete naći priču sa projom, priču sa posetom manastiru Caru Lazaru, priče iz miljea Đure Jakšića i još mnogo toga što je danas retko čuti i videti“, istakao je Miletijev.

Pored opštine Žagubica, priznanje je dobila i opština Pećinci, kao opština koja je uspešno realizovala veliki broj invensticija.

Nagrade su dodeljene brojnim kompanijama, za dobrinos i unapređenje poslovanja i najzaslužnijim umetnicima, kao što su Jelena Tomašević, Topalko, Damir Kovačić, Neda Ukraden, Saša Babić, grupa Frajle, Van Gog i mnogi drugi koji su dali pečat samoj manifestaciji.

TPKNEWS/SO Žagubica

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker