KOLAPS ZBOG SNEGA: Opština Veliko Gradište paralisana zbog snega, izvođač radova omanuo sa čišćenjem! (VIDEO)

Ne znamo da li taj esnaf ljudi poseduje kalendar, ali se uvek tripuju da su Perl Harbur i da ih uvek snežna avijacija iznenadi.

Saobraćaj na državnim putevima I i II reda u opštini Veliko Gradište teško se od jutros odvija, dok u sporednim ulicama u gradu gotovo nikako, a van Velikog Gradišta i po sporednim ulicama u naseljima se vozi u vrlo otežanim uslovima jer sneg je zatrpao kolovoze.

Ni jedan od trotoara u Velikom Gradištu nije očišćen, pa pešaci idu kolovozom, što dodatno otežava vožnju kroz sneg ispod koga je mestimično led.

Jednom rečju svi putevi u opštini Veliko Gradište su neadekvatno očišćeni ili nikao očišćeni.

Tokom obilska grada u jednom satu primetili smo samo jedno malecno vozilo za čišćenje snega.

Istine radi, grejder ili grejderi jesu čistili saobraćajnice prvog reda ili prioriteta, ali ipak ne tako sistematski. Sneg, takođe je istina, neprekidno pada, ali izvođač radova Blagojević Mikica iz Kisiljeva, koji je dobio posao na tenderu za zimsko održavanje svih sporednih puteva u samom Velikom Gradištu i u nasljima je tvrdio da se može snaći u ovakvim situacijama, sa mašinama koje je naređao na spisku.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Jedno pičkavče kamionče za grad i sva sela…. Pa mala deca se smeju. “Skoro” svim privatnicima se pišu kazne za ne očišćen sneg ispred lokala (skoro svim jer su neki zaštićeni pa se oni ne diraju) a sneg ispred biblioteke, kulturnog centra, socijalnog zavoda, zavoda za zapošljavanje, doma zdravlja, suda, opštine, škole, hale sportske niko nije ništa pipnuo!!! Gospoda koja su zadužena za trotoare sede u parku u kućici i puše. Izlaze na teren u 9:30!!!!! Posipaju trotoare solju samo ispred nekih bitnijih vlasnika !!!! SRAMNO ! ! !

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker