“ZNAM KO JE STAVIO DROGU U MOJU TORBU”: Oglasila se Požarevljanka zarobljena u Peruu i opisala čudne događaje

Požarevljanka Vase Radović, koja tvrdi da je nasela na lažnu nagradnu igru, pa zbog podmetnute droge u prtljagu završila u peruanskom zatvoru, oglasila se jutros video pozivom u jutarnjem programu.

Požarevljanka Vase Radović/Foto: Facebook

“U Peru sam dospela kao turista 26. avgusta 2011. i u pitanju je jedna nagradna igra gde sam naravno obmanuta, i ovde sam ostala. Znam ko je stavio drogu u moju torbu, znam osobu lično, jer je ta osoba bila moj vodič sve vreme i pare koje su dali za putovanje i za trošak su bile sve vreme sa tom osobom, kao i moj pasoš i kompletna dokumentacija, karte i sve ostalo”, kazala je Vase.

Njena neverovatna priča završava se boravkom u zatvoru, a potom i, kako kaže, pomilovanjem.

“Puštena sam iz zatvora 2018. godine, to je neko predsednikovo pomilovanje. Zahvalna sam im, dolazile su i delegacije, znali su svi da sam nedužna i da odležavam tuđu kaznu, čestitali mi, sve ambasade ovde znaju u meni”, priča Vase.

Ona dodaje i da su posle izlaska iz zatvora usledile teškoće, ali da je stekla i prijatelje koji je podržavaju.

“To su dr Aleks, advokat, Norma, žena koja me je primila u svoju kuću, pomaže mi kompletno, advokatica iz Imigracionog, gospodin iz Internacionalne policije. Oni rade sve moguće za mene, ali i oni nailaze na veoma čudne stvari”, kazala je Vase na TV Pink.

Podsetimo, prethodnih osam godina života Vase Radović (49) nalazi se u Limi, u Peruu, odakle nikako ne uspeva da se vrati kući, a tamo je, navodno, dospela na prevaru, preko lažne nagradne igre u kojoj je osvojila besplatno putovanje.

(Tpknews.com/Kurir)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close