Odbojkaši Vojvodine počistili sa terena Mladi radnik

Za svega nešto više od sat vremena odbojkaši Vojvodine NS seme, počistili su sa terena tradicionalno neugodnog rivala iz Požarevca, ekipu Mladog radnika (3:0).

Screenshot

Od početka do kraja susreta aktuelni šampion vladao je situacijom, držao kontrolu nad utakmicom i rezultatom sve vreme ne dozvolivši protivniku ni promil šanse.

Početnih 5:0 u prvom setu odmah je pokazalo ko je sa kakvim ambicijama ušao u meč. Sjajan servis i blok vodili su crveno-bele ka konstantnom povećavanju prednosti, dobri su u napadu bili Mehić i Perić pa je vođstvo domaćih veoma brzo rešena.

Igralo se poen za poen u drugom setu, a serijom 4:0 do osetnijeg vođstva došli su igrači Vojvodine (12:8) na tehničkom tajm-autu. Grešili su požarevljani, a svaka greška donosila je povećanje nervoze što je bilo evidentno, tako da je ekipa domaćina najavila brzo dupliranje rezultata.

Rutinska igra domaćina nastavljena je i u trećem setu, na obaveznom odmoru imali su ogromnu prednost (12:6). Igrali su Vojvođani gotovo bez greške, što ne bi moglo da se kaže za Požarevljane, pa je veoma brzo zaključena maksimalna pobeda.

Vojvodina NS seme – Mladi radnik 3:0 (25:15, 25:17, 25:15)
NOVI SAD: Mala sala SPC “Vojvodina”, gledalaca 300, sudije: Savić (Beograd), Popović (Kraljevo).

VOJVODINA NS SEME: Simić, Vučićević, Fundora, Škundrić (l), Negić (l), Kovačević 8, Vijecki 10, Kujundžić, Kostić, Mehić 12, Radević 12, Todorović, Rudić, Perić 11.

MLADI RADNIK: Buša 6, Šćepanović, Bajkić, Savić 2, Vulikić 1, Kovačević 9, Batak 1, Lečić 3, Nadaždin 3, Ilić (l), Jelić 1, Kejta 6.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker