POTROVČANI UPOZORENJE: Od ponedeljka “Pauk” nosi svaki nepropisno parkirani auto

Radnici “Parking servisa” u Petrovcu na Mlavi i Saobraćajna policija će od ponedeljka 14. oktobra uklanjati sva vozila u centru grada i na autobuskoj stanici koja sa nalaze van regularno obeleženih parking mesta.

Kako je najavio predsednik skupštine opštine Petrovac na Mlavi Milanče Aćimović, od ponedeljka 14. oktobra, u pojačanoj kontroli saobraćaja, “Parking servis” u koordinaciji sa Saobraćajnom policijom uklanjaće sva nepropisno parkiranih vozila u centru grada i na autobuskoj stanici.

Aćimović apeluje na bahate vozače da poštuju propise.

– Ovom i brojnim budućim sličnim akcijama dokazaćemo da u Petrovcu na Mlavi nema zaštićenih i da smo mi stranka koja će uvesti red u ovom gradu. Na osnovu naloga MUP-a, uklanjaće se svi koji krše zakon, a zahvaljujući oštrijoj kaznenoj politici, rešeni smo da istrajemo u nameri da taj red i sačuvamo – , rekao je Aćimović.

On je naglasio da više neće biti bahatog parkiranja u Petrovcu na Mlavi, ni nepoštovanja pravila.

– Uz veliku saradnju opštine i Saobraćajne policije s kojom zajedno sprovodimo politiku da za sve važe ista pravila, građani mogu biti uvereni da će se u Petrovcu na Mlavi od sada pa nadalje znati red dok smo mi nadležni za rešavanje ovih problema bahatih vozača – , rekao je Aćimović.

KAZNE I DO 200 EVRA

Kazna za nepropisno parkiranje je 5.000 dinara (za pravna lica 50.000), ali se može umanjiti na 2.500 ukoliko se plati u roku od osam dana. Takođe, ukoliko pauk odnese nepropisno parkirani automobil, vlasnik će morati da plati od 6.000 (vozila do 600 kilograma) pa do skoro 20.000 dinara (teža od 1.900 kilograma).

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker