GRADIŠTANCI OPET RAZOČARALI: Od planiranih 800, u pekari “Ema” naručeno samo 300 sendviča za sendvičare

Gradištanski naprednjaci i ovaj put razočarali, naručili samo 300 sendviča za svoje sendvičare za Vučkov miting u petak.

Kako saznajemo, gradištanski naprednjaci umesto planiranih 800, kolika im je bila i kvota, jedva uspeli da sakupe 300 ucenjenih sendvičara.

Kako nam je javljeno, u pekari “Ema” u Velikom Gradištu, uveliko se spremaju sendviči koje su gradištanski naprednjaci naručili za svoje sendvičare, koje planiraju da odvedu na veliki skup koji je zakazan za 19. april u Beogradu, u okviru kampanje Budućnost Srbije.

I njima takođe želimo, ako stignu do Beograda, da u zdravlju i veselju pojedu i popiju sve te poklone jer otprilike toliko i vrede, ništa više i ništa manje. Nadamo se samo da će u sendvičima biti dovoljna količina ugljenih hidrata koji će im fizički pomoći da izdrže celokupan cirkus i da još brže, jače i bolje aplaudiraju liderima koji su i njih, a nažalost i sve nas pretvorili u jednu ogromnu sramotu.

Inače, u Velikom Gradištu, opština i sva javna preduzeća i ustanove rado samo do 10:00 sati. Dok polazak sendvičara planiran je za 13:00 sati, ispred autobuske stanice.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker