VELIKO GRADIŠTE: Novogodišnji paketići obradovali decu iz socijalno ugroženih porodica

Novogodišnja radost nije zaobišla ni decu čiji roditelji nisu u mogućnosti da im obezbede prigodne poklone.

Foto: SOVG

Za to su se pred Novu godinu pobrinuli opština Veliko Gradište, Centar za socijalni rad opština Veliko Gradište i Golubac i Kulturni centar “Vlastimir Pavlović Carevac“.

Opština je za decu do 10 godina iz porodica korisnika novčane socijalne pomoći i romskih udruženja obezbedila 200 novogodišnjih paketića koje je mališanima podelila uz pomoć Centra za socijalni rad.

Foto: SOVG

Prisutnim roditeljima i deci obratili su se zamenik predsednika opštine, Slađan Marković, direktorka Centra za socijalni rad, Neda Brajković, i predstavnik udruženja Roma, poželevši im srećnu i bolju Novu godinu.

Uz Deda Mraza i slatke paketiće, praznike im je ulepšala i novogodišnja predstava za decu “Da li će doći Mrazić Deka“ koju su izveli mladi glumci Dečjeg pozorišta „Žanka Stokić“ kao poklon Kulturnog centra Veliko Gradište.

Foto: SOVG

Porodice koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju svačanosti u Kulturnom centru, paketiće su podigle u prostorijama Centra za socijalni rad ili su im dostavljene na kućnu adresu kako mališani Novu godinu ne bi dočekali bez poklona.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker