NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA KOD ŽABARA: Penzionerku iz Porodina baku Hristinu (81) mučio i iskasapio komšija?

Ubica devizne penzinerke Hristine Ilić (81) iz mesta Porodin kod Žabara, koja je opljačkana i nasmrt izbodena u svojoj kući, još nije pronađen, a požarevačka policija intenzivno radi na otkrivanju identiteta napadača.

Pokojna Hristina

Kako nezvanično saznajemo, postoji mogućnost da je Ilićeva ubicu poznavala odranije. Sve sumnje policije vode ka njenom komšiji, koji je posetio staricu u subotu uveče, kada je ubijena. Telo Hristine Ilić pronađeno je u nedelju u kupatilu, vezanih ruku i nogu i sa seltoejpom preko usta, a iz kuće je odneto oko 5.000 evra, dukati i zlatan nakit..

– Tokom istrage je utvrđeno da je jedan od komšija bio kod Hristine Ilić u subotu uveče, kada se i pretpostavlja da je starica ubijena. Ispituje se da li je on na bilo koji način povezan sa njenim ubistvom. Proverava se da li je taj komšija imao posetu i da li je sa tim ljudima otišao kod Hristine jer su u kući pronađeni tragovi koji ukazuju na to da je kod nje te noći bilo više osoba – ispričao je izvor.

Njen sin Momčilo, koji ju je pronašao zajedno sa svojim sinom, kaže da postoje mnoge pretpostavke koje mogu ukazati na to da je nesrećna Hristina poznavala ubicu.

– Šta da vam kažem, kako bih mogao da se osećam. Ovo je strašno, ne mogu da vam opišem kakav sam prizor ugledao. Što se tiče informacije da je možda poznavala ubice, mogu vam iskreno reći da postoji dosta pretpostavki koje bi mogle da daju takav rezultat. Postoje još neke pretpostavke koje bi mogle da ukažu na to – ispričao je Momčilo Ilić iz Porodina i dodao: – Ne sumnjam ni u koga, ali mogu vam reći da je ovo već drugi slučaj u toj kući. Kada je kuća bila prazna jer se nešto slavilo u vikendici, pre šest godina, opljačkana je i mnogo toga je odneto. Majka se nakon toga poprilično brinula za svoju bezbednost, ali samo u početku – kazao je Momčilo.

Meštani, takođe, sumnjaju da je Ilićevu ubio neko ko ju je poznavao, jer, telo pokojnice video je u kupatilu komšija Ljubiša Golubović. “Tragovi krvi bili su u predsoblju i bilo je jasno da je telo odvučeno u pomoćno kupatilo pri samom ulazu u kuću. Ona je ležala pored wc šolje u lokvi krvi, a na ustima je imala lepljivu traku”, rekao je Ljubiša. On je video šoljice od kafe i pepeo na stapeništu, iz čega je zaključio da su napadači posle ubistva pili kafu i pušili. Oni su odneli i snimke nadzorne kamere, da se ne bi videlo ko je na njima.

Komšija Ljubiša Golubović

Podsetimo, nesrećna starica je imala deset uboda nožem, a postoji sumnja da je najpre u predsoblju udarena šipkom u glavu, a da je zatim njeno telo odvučeno u kupatilo.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker